Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό μπαζάαρ 2013!!! - Χειροποιήματα ..JustArt by DinaD...!!!

Χειροποιήματα ..JustArt by DinaD...!!!

ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ Ή ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ,ΜΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΝΕΞΙΤΗΛΑ..!!! ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΣΕ ΕΙΔΗ ΠΡΟΙΚΟΣ ,ΣΕ ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ . ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΣΕ ΠΕΤΡΕΣ ,ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ,ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΒΑΦΤΙΣΗΣ

Κάνε με φίλη στο Facebook

Breaking

Home Top Ad

ART DINAD

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό μπαζάαρ 2013!!!

Καλημέρα και χρόνια πολλά για όλον τον κόσμο !!!
 Να ΄μαι κι εγώ εδω ξανά μετά από πολυ δουλειά πολυ τρέξιμο ,επανήλθα με νέο φωτογραφικό υλικό ,έτσι γia να δείτε κι εσείς τους λόγους για τους οποίους δεν έβρισκα χρόνο ούτε για λγο υπνάκο εδώ και δύο μήνες.
Οι λόγοι φυσικά δεν είναι άλλοι από τις ετοιμασίες που είχα  εγώ και η παρέα μου για την οργάνωση άλλου ενός φιλανθρωπικού μπαζαρ εν όψη των περασμένων πια Χριστουγέννων ,που με μεγάλη επιτυχία είναι κι αυτό καταγεγραμμένο στο "ιστορικό " μου !!!!
Το Φιλανθρωπικο μπαζάαρ ελαβε χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημου Αχαρνών Αττικης ,στις 7& 8 Δεκέμβρη 2013 ,υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Ιλιου , Αχαρνών και Πετρουπόλεως και του Ιερου Ναου Αγίων Αποστόλων Πετρου και Παύλου Αχαρνών , και με σκοπό τα έσοδα από αυτην την εκδήλωση να διατεθουν στον σύλλογο  ΦΡΟΝΤΙΔΑ.
Το φιλανθρωπικό αυτό μπαζάαρ ήταν όντως μια χαρούμενη εκδηλωση για παιδια ,μικρά αλλά και μεγάλα,καθώς κατά τη διάρκεια του διημέρου πολλά happenings πραγματοποιήθηκαν για τους μικρούς φίλους που προσήλθαν στο χωρο μας , με τον Αγιο Βασίλη φυσικά να έχει την τιμητική του μοιράζοντας δώρα σε όλα τα παιδιά , τα ξωτικά του να βοηθούν σε όλα και η θεατρική παράσταση "Όνειρα κι ελπίδες"  παιδαγωγικού κι εκπαιδευτικού χαρακτήρα εδωσε σε μικρούς και μεγάλους μηνύματα αισιοδοξίας και ελπίδας!!!
 Η ομάδα δρασης γυναικών βέβαια δεν θα μπορούσε από μόνη της να καταφέρει πολλά πράγματα χωρίς τη βοήθεια μεγάλων και μικρών  δωροθετών -χορηγών,  που μας χάρισαν από  μεγάλα δωρα ,μέχρι την πιο μικρη προσφορά "ανώνυμων" ανθρώπων....!!!!!
Εγώ προσωπικά έχω να ευχαριστήσω λοιπόν όλους όσοι  μας στήριξαν σε αυτην την δεύτερη προσπάθειά μας,τους δωροθετες αλλα κυρίως τον κόσμο που ηρθε και με τις αγορές του έδωσαν λόγο ύπαρξης αυτου του  Μπαζααρ!!!!
Πάμε να δούμε φωτογραφικό υλικο για του λόγου το αληθές ........γιατι ποιος ξέρει ,,κάποια στιγμη στο μέλλον ..μπορεί να ξαναπάρετε κάλεσμα για παρόμοιο γεγονος!!!!  :)


                         














































Αυτές λοιπόν ήταν λίγες από τις ομορφιές που είχαμε στο φετινο μας μπαζαρ!!!! .
και του χρόνου με υγεία ,ευτυχία ,ευημερία και καλή καρδιά για όλους!!!!
     
Καλή κι ευλογημένη χρονιά  τo 2014 για όλον τον κόσμο!!! .....by DinaD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες